SUITSUIT INSPIRED BY | THE SUITSUIT CREW

Deze decembermaand geven we voor het eerst een stukje van onszelf. We delen onze eigen tradities en gewoontes, zoals cadeaus uitpakken of bij familie en vrienden op bezoek gaan. Maar we gaan ook opzoek naar nieuwe doelen en geven onszelf nieuwe uitdagingen voor het volgende jaar. Ontdek in deze blog hoe onze SUITSUIT crew de feestdagen het liefst viert en wat hun vooruitzichten zijn voor het komende jaar. 

Hoe spendeer je de feestdagen het liefst? 

Fien, UI/UX Designer 
Ik breng de feestdagen het liefst door met mijn familie. We spelen altijd kaartspellen, wat de avonden extra gezellig maakt en zorgt voor meer leuke gesprekken. Dit is voor mij de ultieme manier om echt in de kerststemming te komen. 

Maartje, Kledingstyliste
Ik geniet van de momenten waarop ik wat rust voor mezelf kan nemen. Hoewel het soms intens is om voortdurend in een grote groep te zijn, vind ik het heerlijk om de tijd te nemen voor mijn haar en make-up. Op deze manier creëer ik mijn eigen rustmomenten. 

Birga, Marketeer Duitsland 
Ik vind het fijn om veel tijd door te brengen met familie en vrienden en geef graag extra aandacht aan degenen die het dichtst bij me staan. Af en toe maak ik ontspannende wandelingen met onze hond om even tot rust te komen.  

→ Meer over Birga en haar tradities lezen? Ontdek het in deze blog over de tradities van de vrouwen achter SUITSUIT. 
Denise, Creative Manager 
De feestdagen zijn altijd erg druk. Ik vind het daarom prettig om tussendoor even een momentje voor mezelf te pakken en goed ritme aan te houden. Dus even sporten, zoals yoga, of een rondje wandelen in de bossen doet me altijd goed. Als ik maar een moment heb waarop ik even kan opladen. 

Florence, Make-up & hair artist 
Ik kijk elk jaar tijdens de kerstvakantie de Lord of the Rings trilogie (extended version). Daar kan ik echt van genieten. 

Amber, CRM en E-mail Marketeer 
Het leukste aan de feestdagen voor mij is om cadeautjes te geven. Ik vind het heerlijk om op pad te gaan en cadeaus te kopen in de stad voor iedereen waar ik veel om geef. Maar ik vind het ook leuk om in de keuken te staan. Dan versier ik de tafel met mooie decoraties, zet ik het vol met eten en deel ik de goodiebags uit. Hier geniet ik altijd het meest van.

Kirsten, Receptontwikkelaar en foodstylist bij KirKookt 
Tijdens de feestdagen spelen we eigenlijk elk jaar wel een kaartspel. Dit kan er fanatiek aan toe gaan en soms leggen we er zelfs geld op in! Maar we vinden het ook leuk om spellen te spelen waarin je elkaar vragen stelt en daardoor een mooi gesprek met elkaar kan voeren. 

Misschien klinkt dit een beetje gek, maar bij ons hoort een Harry Potter-marathon ook bij de feestdagen. Deze kijk ik altijd samen met mijn familie en dit voelt altijd even als moment waar ik even tot rust kan komen. 

Welke vrouw maakt de feestdagen voor jou extra speciaal? 

Susan, Graphic Designer 
Dat is mijn eigen moeder, maar ook mijn 3 zussen. Ik ben opgegroeid in een echt vrouwenhuis. Zeker nu mijn zussen ook allemaal kinderen hebben, vind ik het mooi om te zien hoe zij die moederrol vervullen en daar neem ik wel dingen van mee voor als ik in februari zelf moeder wordt. 

Anna, E-commerce & Marketplace Manager 
Mijn moeder is heel speciaal voor mij, dus vind ik het belangrijk om met haar kerst te vieren. Maar wat ik ook bijzonder vind, is dat we echt met zijn allen samenkomen tijdens de feestdagen. Mijn eigen familie en schoonfamilie komen dan bij elkaar en dat voelt altijd heel speciaal. Ook mijn schoonzussen, waar ik heel veel bewondering voor heb. Ze zijn er altijd voor de familie en bieden waardevol en eerlijk advies, iets wat ik echt waardeer aan hen. 

Kirsten, Receptontwikkelaar en foodstylist bij KirKookt 
Mijn oma is echt mijn alles, daar heb ik een hele speciale band mee. Ze is momenteel 78 jaar en ik voel me sterk verbonden met haar. De liefde voor het koken heb ik alleen niet van haar, al vind ik het wel heerlijk om tijdens de kerst bij haar de erwtensoep met pannenkoeken te eten. 

Florence, Make-up & hair artist 
Mijn dochtertje Dahlia verrast me dagelijks met haar enthousiasme en liefdevolle energie, waardoor ik steeds weer versteld sta. Ik vind het geweldig dat zij mij de wereld door de ogen van een peuter laat zien, vol verwondering. Dit geldt ook voor de feestdagen, waar ik samen met haar mag genieten van alle mooie cadeautjes, de kerstboom, de kaarsjes en de glitters. 
Beatrice, Accountmanager Retail 
Mijn beste vriendinnen en beste vriend Marco betekenen heel veel voor me. Ze staan altijd voor me klaar, luisteren naar mijn problemen en bieden onvoorwaardelijke steun. Hoewel mijn moeder ook belangrijk voor me is, bevindt ze zich helaas wat verder weg in Roemenië, terwijl ik hier in Nederland ben. 

Denise
, Creative Manager 
Iemand die me heel dierbaar is, is mijn tante. Mijn moeder is elf jaar geleden overleden en met mijn tante, haar zus, kan ik weer even stilstaan bij de mooie momenten die ik heb meegemaakt met haar. Ik denk niet dat wij elkaar dit jaar gaan zien, mijn tante zit namelijk in Frankrijk en ik in Nederland. Het belangrijkste vind ik dat we elkaar even bellen tijdens deze periode, dat is iets wat ik echt koester. 

Fien, UI/UX Designer 
Ik heb een sterke band met mijn zussen, en als de jongste van drie voel ik me altijd trots als ik zie hoe zij hun eigen levens opbouwen. De ene heeft haar eigen bedrijf opgezet dat in 2024 alleen maar zal groeien, terwijl de andere bezig is met het kopen van een huis. Het is prachtig om te zien dat we allemaal onze eigen weg gaan en toch erg close blijven. 

Birga, Marketeer Duitsland 
Als ik denk aan inspirerende vrouwen, komen meteen mijn oma en moeder in gedachten. Mijn oma is altijd heel zelfstandig geweest, waar ik veel bewondering voor heb. Mijn moeder, een krachtige en sterke vrouw, zet zich dagelijks in om anderen te helpen door haar passie voor fysiotherapie. Ze draagt bij aan het herstel van baby's en dat bewonder ik enorm. 

Wat zijn je doelen voor volgend jaar? 

Denise, Creative Manager 
Ik zou heel graag meer willen reizen, nog meer dan ik nu doe. Er staan een aantal dingen hoog op mijn bucketlist, zoals bijvoorbeeld mijn familie in Nieuw-Zeeland opzoeken. Ook vind ik het belangrijk dat ik meer tijd spendeer met mijn vrienden en familie.

Nadine, Senior Digital Designer 
Ik zou weer lekker vaak naar Zweden willen gaan. Mijn neefjes en nichtjes zijn nu twee en drie jaar, dus het zou mooi zijn om hun op te zien groeien. Daar kijk ik enorm naar uit. 
Anna, E-commerce & Marketplace Manager 
Ik streef naar een betere balans tussen mijn werk en mijn gezin. Wanneer ik thuis ben, wil ik volledig aanwezig zijn, zowel fysiek als mentaal, zonder mijn gedachten elders te hebben. Mijn doel is om meer in het moment te leven, zodat ik me minder bezig hoef te houden met zaken die er op dat moment niet toe doen. 

Beatrice
, Accountmanager Retail 
Het lijkt me fijn om iets meer te genieten van het heden, dus iets meer in het hier en nu te gaan leven. Dat betekent voor mij meer tijd doorbrengen met mensen die mij inspireren en daardoor ook mijn groei stimuleren. Maar ook door minder energie besteden aan frustraties en negatieve gedachten. 

Femke, Traffic Manager 
In het nieuwe jaar heb ik net mijn nieuwe huis, dus mijn doel is om dat echt mijn eigen plekje te maken. Daarnaast hoop ik meer tijd met mijn familie, maar in het speciaal mijn zusjes, te besteden. Zij wonen allebei in Nijmegen en ik probeer al wat vaker naar ze toe te gaan, dit wil ik graag blijven doen in 2024. 

Florence, Make-up & hair artist 
Ik wil meer vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie, en echt genieten van de mooie momenten met mijn kinderen in het hier en nu. Daarnaast wil ik mijn creatieve flow stimuleren door weer actief bezig te zijn met tekenen, schilderen en het maken van make-up art. Ook wil ik bewust meer tijd doorbrengen in de natuur.