60 seconden met; Lilian

Zonder wat ga je niet op vakantie?
‘Een nieuw jurkje. Vakantievoorpret betekent voor mij shoppen. Met een vacay op de planning heb ik niet alleen het perfecte shopexcuus te pakken, maar eenmaal terug van vakantie heb ik dankzij het jurkje in kwestie ook nog eens voor altijd een herinnering in m’n kast hangen.’

Wat is je ultieme inpak-hack?
‘Forever proppen en op je koffer gaan zitten tijdens het dichtritsen. Geen ingewikkelde inpak-hack, maar werkt bij mij als de beste. Zo hoef je dus geen ‘kill your darlings’ te doen, maar kan gewoon altijd alles lekker mee in de koffer.’

Heb je een altijd-goed-outfit voor op vakantie?
‘M’n bikini. Want op vakantie schijnt de zon en is het strand altijd in zicht, right?’

Welk boek stop je in je koffer?
‘Ik ben niet zo’n boekenwurm, het zijn vooral magazines met het Amayzine runway report op #1 die ik het allerliefst doorblader op vakantie.’

En eerlijk: hoeveel paar schoenen neem je mee?
‘Of ik nu twee dagen naar Turkijke ga met ons Amayzine-team of twee weken met vriendlief ontzettend chill ga doen, er gaan standaard acht paar schoenen mee. M’n zwarte bikerboots (want stoer), zwarte cowboyboots (boho chic), loafers (niet te warm en niet te koud), witte sneakers (staan overal bij), gekleurde sneakers (gezellig voor de reis), sandalen (duh, ik ga op vakantie), pool slides (want er wordt gezwommen) en last but not least: approved slippers van je favoriete designer (ook hartstikke nodig).’

Favoriete SUITSUIT?
Mijn favoriete SUITSUIT-producten zijn de Luminous Mint handbagage (heeft iets weg van m’n Smint-snoepjesverslaving) en de Antique White (die ik dankzij de wit-gouden kleurencombinatie het liefst het hele jaar midden in m’n woonkamer laat staan, zo knap matcht 'ie met mijn interieur) reiskoffer.