60 seconden met; Kiki

Zonder wat ga je niet op vakantie?
‘Ik zou willen zeggen: zonder paspoort, maar dan zouden mijn collega's me direct uitlachen (lees dit maar). https://amayzine.com/nl/2018/en-toen-was-er-paspoortpaniek-part-2-0/

Zonder een kwispelende staart en fokking dikke gimlach dan maar?’

Wat is je ultieme inpak-hack?
‘Stop. Shit. In. Schoenen.’

Heb je een altijd-goed-outfit voor op vakantie?
‘Het A-lijn fladderjurkje. Works every time. Al moet ik zeggen dat mijn polkadotdrollenvanger (ja, ik heb een donkerbruine jumpsuit met witte stippen + deze zeer charmante naam) het ook altijd lekker doet.’

Welk boek stop je in je koffer?
‘Ligt natuurlijk totáál aan de mood, maar hoogstwaarschijnlijk iets van Saskia (Noort) of Marion (onze eigen Pauw). Daarnaast: reisboeken in alle vormen en maten. Als ik bijvoorbeeld naar Bali ga, vind ik wel het wel lekker om een boek over Indonesië mee te nemen, zodat je ook nog iets leert over de plek waar je naartoe gaat.’

En eerlijk: hoeveel paar schoenen neem je mee?
‘Maximaal vier. Of eh, soms vijf. Tellen slippers ook mee als schoenen? ZEVEN DAN, OKÉ, JEZUS.’