60 seconden met; Annabelle

Zonder wat ga je niet op vakantie?
‘Misschien een beetje gênant, maar mijn krultang én föhn gooi ik eigenlijk als eerste in mijn koffer. We kennen allemaal de struggles van de hotelföhn...’

Wat is je ultieme inpak-hack?
‘Rollen is de key om het maximale uit je koffer te halen én zonder kreukels je kleding weer uit je koffer te krijgen.’

Heb je een altijd-goed-outfit voor op vakantie?
‘Een willekeurige bikini met mijn vintage Levi’s shorts. Die twee gaan altijd overal mee naartoe.’

Welk boek stop je in je koffer?
‘Het boek van Michelle Obama staat erg hoog op mijn lijstje.’

En eerlijk: hoeveel paar schoenen neem je mee?
‘Meestal vier paar. Netjes hè? Ik zorg er wel voor dat ik van alles wat bij me heb, zoals een paar boots of sneakers voor overdag, om ‘s avonds om te ruilen voor sandalen met een hak.’

Favoriete SUITSUIT?
Op nummer één staat absoluut de large suitcase. Waarom? Hoef je eigenlijk niet te vragen. Hij is zo ruim en zo groot dat werkelijk alles eindelijk een keer in je koffer past. De hammam towel staat absoluut op nummer twee voor mij. Hij is perfect voor op het strand en zit standaard in mijn koffer.

Annabelle van Hardeveld

Mijn naam is Annabelle van Hardeveld, 26 jaar oud en ik woon in Utrecht. Ik werk als fotograaf en videograaf voor Amayzine, ontmoet de leukste vrouwen van Nederland door dagelijks Look of the Days te fotograferen en kom op de mooiste plekken. Geen dag is saai, wanneer je doet wat je écht leuk vindt en je van je passie je werk maakt. 

@annabellehardeveld

Annabelle van Hardeveld

Mijn naam is Annabelle van Hardeveld, 26 jaar oud en ik woon in Utrecht. Ik werk als fotograaf en videograaf voor Amayzine, ontmoet de leukste vrouwen van Nederland door dagelijks Look of the Days te fotograferen en kom op de mooiste plekken. Geen dag is saai, wanneer je doet wat je écht leuk vindt en je van je passie je werk maakt. 

@annabellehardeveld