Op reis met; Naomi Sauer

Omschrijf jouw stijl in 3 woorden
Fleurig, classy, sportief 

Wat vind je het leukste aan modellenwerk?
Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik altijd nieuwe mensen leer kennen en in nieuwe omgevingen kom. Het werken in steeds veranderende omgevingen inspireert mij en helpt mij bij het vinden van nieuwe ideeën. Het reizen dat het modellenwerk met zich meebrengt past dus perfect bij mij.

Je woont in Andijk, wat vind je leuk aan jouw dorp?
Het leukste aan mijn dorp is dat ik mij hier altijd vrij en fijn voel. Ik heb het IJsselmeer vlakbij waar ik vaak ga zwemmen of varen. Andijk is een dorp waar veel Duitse toeristen op vakantie gaan. Het is een dorp in een supermooie omgeving met veel vrijheid.

Wat is jouw favoriete reisbestemming?
Australië, hier ben ik één keer geweest. Prachtig land, supermooie natuur en hele prettige mensen. Het mooiste aan dit land vond ik Cape Tribulation, een natuurgebied dat zeldzaam mooi is.

Noem 3 dingen die op je (reis)bucketlist staan.
Ik wil nog een keer skydiven, New Zeeland staat daarbij nog zeker op mijn bucketlist. Daarnaast wil ik heel graag een keer helikopter skiën in Canada, ja ik ben ook een echte wintersportfan! In de winter geef ik ski- en snowboardles. Wat ook nog op mijn bucketlist staat is het bezoeken van het carnaval in Rio, dat lijkt mij zo leuk!

Wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?
Een grote koffer met allemaal mooie herinneringen, degene die ik het aller-allerliefst vind en een fototoestel om alle nieuwe mooie herinneringen mee vast te kunnen leggen.

Wat is jouw favoriete reisherinnering?
Oe, ik heb heel veel mooie reisherinneringen. Een ervaring die ik nooit meer zal vergeten is de 12 dagen die ik met een camper door de woestijn in Australië ben gereden. Een andere mooie herinnering is het ontmoeten van mijn vriend tijdens het snowboarden in de bergen van Frankrijk! Een vakantieliefde die iets meer dan alleen voor vakantie was. 

Wat betekent reizen voor jou?
Voor mij is reizen het ultieme genieten, hetgeen waar ik voor spaar. Vakantie is voor mij belangrijk, het ontdekken en zien van andere culturen, landen en omgevingen. Ik reis het liefst elke maand ergens naartoe! Puur omdat dat hetgeen is wat ik het liefst doe.

Noem 5 essentials waarmee je niet zonder op reis kan.

  1. Een reisbuddy waar ik al mijn herinneringen mee wil delen.
  2. Een koffer met de leukste vakantieoutfits, want ik vind het belangrijk om er leuk uit te zien op vakantie.
  3. Een camera, om alles mee vast te kunnen leggen.
  4. Een telefoon om de leukste plekjes op de bestemming mee te kunnen vinden. Ik wil natuurlijk wel de beste vakantiefoto's schieten.
  5. En als laatste mag ik natuurlijk de zonnebrand en een zonnebril niet vergeten! De belangrijkste ingrediënten om lekker bruin te worden op het strand.

Hoeveel stempels staan er op dit moment in jouw paspoort?
Nu zeven.

Wat doe je het liefst op reis?
Ontdekken en genieten. Ik wil alle leuke plekjes van een eiland of plaats zien! Om zowel lekker te kunnen genieten op het strand als de leukste (en lekkerste) restaurantjes te ontdekken. Als ik niet alles gezien heb ben ik nog niet klaar.

Wat is jouw favoriete reissnack?
Ik vind een gezonde rawreep een ideale snack om de dag mee rond te komen.

Wat is jouw go-to airport outfit?
Een prettige maar stijlvolle outfit. Ik vind het belangrijk om er ook op het vliegveld tiptop uit te zien.

Wat is jouw favoriete SUITSUIT collectie?
De Fab Seventies en dan vooral de kleur Reef Water Blue. Ik vind het blauwe een mooie uitstraling hebben omdat dit mij doet denken aan de zee. De zee staat voor mij echt als vakantiegevoel.  

BEANTWOORD DE VOLGENDE REISDILEMMA’S

Vouwen of rollen?
Normaal vouw ik mijn kleding altijd, maar ik heb gehoord dat rollen een hele goede tactiek is! Dus dit ga ik binnenkort zeker proberen. 

Overpacker of minimalist?
Overpacker...

Citytripper of strandliefhebber?
Uhm moeilijk!. Met modellenwerk zeker een citytripper maar met vakantie ben ik een echte strandliefhebber. 

Zonvakantie of wintersport?
Zomervakantie!

Roadtrip of op één plek blijven?
Roadtrip, ik wil zo veel mogelijk zien.