Op reis met; Miranda Kramer

Omschrijf jouw stijl in 3 woorden
Vintage, bohemian/hippie, eigen

Wat vind je het leukste aan het model zijn?
Het is mijn passie, ik hou van de afwisseling en vind het geweldig om samen met een team mooi werk te creëren.

Je woont in Amsterdam, wat vind je leuk aan jouw stad?
Ik hou van de diversiteit van Amsterdam, daardoor heb ik ook het gevoel dat ik lekker mijzelf kan zijn. Verder vind ik het super fijn om hier samen te wonen met mijn lieve vriend en dat veel van mijn vrienden/vriendinnen er ook wonen maakt het erg gezellig.

Wat is jouw favoriete reisbestemming?
Dat is tot nu toe Kaapstad. Deze plek voelt als mijn tweede thuis en het is mijn favoriete plek om te overwinteren.

Noem 3 dingen die op je (reis)bucketlist staan.
Hawaï, Australië/Nieuw-Zeeland en Tulum, Mexico.

Wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?
Het eerste dat in mij opkomt is mijn vriend, verder lijkt zonnebrand mij ook belangrijk.

Wat is jouw favoriete reisherinnering?
Poee! Dat zijn er veel maar ik denk dat mijn mooiste herinneringen de roadtrips met Fip (mijn vriend) door Zuid-Afrika en Frankrijk zijn. Het is zo’n fijn gevoel om te rijden in een nieuwe omgeving en te stoppen op plekken die ons leuk lijken, het ultieme gevoel van vrijheid. Zo ontdekten we een hele bijzondere plek op de Garden Route ‘Nature’s Valley’. We sliepen daar in een tent bij een prachtige vallei, het was echt even een andere wereld, zo dichtbij de natuur.Wat betekent reizen voor jou?
Reizen is voor mij erg belangrijk! Ik heb de behoefte om plekken met mijn eigen ogen te bewonderen. Ik hou van het avontuur, uit mijn comfortzone gaan. Verder vind ik het super interessant om in contact te komen met  nieuwe/andere culturen. Hierdoor laat ik mij inspireren en ik denk dat we allemaal veel van elkaar kunnen leren.

Noem 5 essentials waarmee je niet zonder op reis kan.
Sowieso mijn vriend (die kan ik echt niet lang missen), telefoon (al vind ik het soms op reis ook heerlijk om even echt in het moment te zijn zonder bezig te zijn met social media e.d.), paspoort, SUITSUIT koffer en bikini.

Hoeveel stempels staan er op dit moment in jouw paspoort?
25 en ik hoop dat het er snel meer worden.

Wat doe je het liefst op reis?
Op avontuur gaan, de natuur in, zwemmen/surfen en leuke stadjes bezoeken.

Wat is jouw favoriete reissnack?
Alles met chocolade, ik ben een echte choco-holic.

Wat is jouw go-to airport outfit?
Vooral comfort vind ik belangrijk; een losse broek, sweater en sneakers.

Heb je een ultieme reis- of inpaktip die je met ons wilt delen?
Maak van tevoren setjes met de kleding zodat je weet dat het bij elkaar past en je niets meeneemt dat nergens bij matcht.

Wat is jouw favoriete SUITSUIT collectie?
Fabulous Fifties, ik ben dol op pastelkleuren en vooral mintgroen vind ik prachtig.

BEANTWOORD DE VOLGENDE REISDILEMMA’S

Vouwen of rollen
Overpacker of minimalist
Citytripper of strandliefhebber
Zonvakantie of wintersport?
Roadtrip of op één plek blijven?