Op reis met; Marina van Hooft

Omschrijf jouw stijl in 3 woorden
Klassiek, casual en stoer.

Wat vind je het leukste aan stage lopen bij SUITSUIT?
Dat ik elke dag mag doen wat ik het allerleukst vind! Ik heb een passie voor schrijven en dat kan ik hier elke dag doen, van mooie artikelen tot social media. Daarnaast is het supergezellig op kantoor. De uiteenlopende gesprekken en flinke dosis humor maken iedere stagedag even leuk!

Je woont in Soest, wat vind je leuk aan jouw dorp?
Ik woon nog niet zo heel lang in Soest, dus ik kan mezelf zeker geen Soester in hart en nieren noemen. Ik ken mensen die dit wel zijn en ook écht niet meer weg willen, maar hier kan ik me helaas niet mee identificeren. Ik vind het een gezellig dorp, begrijp me niet verkeerd, maar voor mij is het niet mijn thuishaven. Dus wat ik het leukst vind aan mijn dorp? Dat ik al mijn vriendinnen dichtbij me heb. 

Wat is jouw favoriete reisbestemming?
Engeland. Altijd als ik hier kom, voelt het als thuiskomen. De mensen, scones, pubs, de levensstijl, de steden én de natuur. Just lovely.Noem 3 dingen die op je (reis)bucketlist staan.
Allereerst: Hawaii. Ik heb hier in groep 8 mijn spreekbeurt over gedaan en sindsdien droom ik van deze reis. Daarnaast staan IJsland en Fushifaru op mijn bucketlist. Fushifaru is een onbewoond eilandje wat tot de Maldiven behoort. Ik zag het laatst een keer voorbijkomen en sindsdien heeft het een plekje op mijn bucketlist bemachtigd. Als je het googelt, snap je vast waarom!

Wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?
Pen & papier en degene die ik het allerliefste vind!

Wat is jouw favoriete reisherinnering?
Twee jaar geleden was ik met mijn ouders en broer in Stavanger, Noorwegen. Het was aan mij om de dag in te vullen, dus ik ben toen gaan googelen en al snel kwam ik bij de Preikestolen uit. Een rots met een prachtig uitzicht over een fjord. Leuk, dacht ik, en ook nog eens een wandeling voor beginners, moet helemaal goed komen… Al snel kwamen we erachter dat het geen wandeling voor beginners, maar voor gevorderden was. Ik kreeg natuurlijk de volle lading over me heen, maar het uitzicht was adembenemend. Die avond konden we er allemaal om lachen, had ik toch nog een leuke dag verzorgd ;)Wat betekent reizen voor jou?
Ik vind reizen heel belangrijk. Het is waar ik voor spaar en waar ik naar uitkijk. Ik probeer ook eigenlijk altijd wel íets gepland te hebben staan, al is het maar een weekendje weg. Ik wil graag nieuwe plekken zien en kan er niet met mijn hoofd bij hoeveel ik nog niet heb gezien. Zeker nu ik bij SUITSUIT stage loop, worden mijn reiskriebels constant getriggered. Mijn reisbucketlist wordt hier steeds langer en langer!  

Noem 5 essentials waarmee je niet zonder op reis kan.
Oortjes, notitieboekje, pen, mobiel en iemand om mijn ervaringen mee te delen!

Hoeveel stempels staan er op dit moment in jouw paspoort?
Ik heb net een nieuwe, dus op dit moment nog 0, maar daar wil ik graag verandering in brengen!

Wat doe je het liefst op reis?
Rondreizen. Ik vind het echt zonde om op één plek te blijven.

Wat is jouw favoriete reissnack?
Dropjes. Die zitten altijd in mijn handbagage.

Wat is jouw go-to airport outfit?
Lange broek, shirt/trui en een jasje. Laagjes is key!

Wat is jouw favoriete SUITSUIT collectie (en vertel ons ook waarom)?
Fabulous Fifties! Wie wordt er nou niet vrolijk van die kleurtjes?

BEANTWOORD DE VOLGENDE REISDILEMMA’S

Rollen of vouwen?
Overpacker of minimalist?
Strandliefhebber of citytripper?
Zonvakantie of wintersport?
Roadtrip of op één plek blijven?