Op reis met: Kiki Bosman

Omschrijf jouw stijl in 3 woorden
Urban, efficiënt, gevarieerd.

Wat vind je het leukste aan
Girls Who Magazine?
Als ik één ding zou moeten uitkiezen waar ik het meeste plezier uit haal van Girls Who Magazine, dan is het het ontmoeten van like-minded mensen binnen de branche. In het afgelopen jaar dat ik onderneem zijn dat er heel wat, en van bijna iedereen die ik heb ontmoet/gesproken heb ik weer een wijze les meegenomen. Ik haal er zoveel inspiratie uit om met andere ondernemers te praten, omdat iedereen zijn eigen werkmanier heeft en de meesten al veel meer ervaring hebben in het vak.

En ondernemen was nooit per se het plan, maar nu doe ik het met zóveel plezier. Veel dingen die ik doe, doe ik voor het eerst. Dat vraagt heel veel uitzoekwerk, geduld en blunders maar juist daarom is het zo leerzaam. Daarnaast zijn the culinary perks van het runnen van een culinair reisplatform voor ambitieuze levensgenieters (zo, hele mond vol) natuurlijk héél mooi meegenomen. Ik bezoek de leukste nieuwe horeca van de stad om er vervolgens over te schrijven. Awesome!

Wat betekent reizen voor jou?
Met reizen zet je iedere stap op onbekend terrein en zo voeg je een stukje aan jezelf toe. Ik zeg altijd; ook al geef je je laatste cent uit aan reizen, je komt altijd rijker terug. Je investeert als het ware in intellectuele rijkdom en dat is iets wat niemand je meer af kan nemen. De wereld is het allermooiste klaslokaal, en gezien ik nogal nieuwsgierig aangelegd ben, is reizen de beste manier om deze eigenschap te omarmen.

Stel je bent gestrand op een onbewoond eiland – welke drie dingen neem je mee? 
1. Mijn telefoon (want hulp! En foto’s...)
2. Goed gezelschap
3. Een goed gevulde picknickmand met allerlei lekkers

Wat is jouw favoriete reisherinnering?
Een rondreis langs de meest authentieke (en onontdekte) plekken in Marokko, om er daar achter te komen hoe extreem vriendelijk de lokale bevolking is.

Daarnaast is een hele recente reisherinnering er eentje die me waarschijnlijk voor lang bij zal blijven. Voor een nieuw programma op RTL 4, Herman’s Pop-up restaurant, reisden we namelijk met een groep deelnemers af naar Ibiza. Ja, echt! Dit jaar opent Herman een nieuw, Mediterraans pop-up restaurant in Rotterdam en daarvoor is hij op zoek naar een chef-kok en maître.

In het programma, dat vanaf 21 mei uitgezonden wordt, gaan Herman en Meneer Reimers tijdens een reis door het Middellandse Zeegebied op zoek naar een dreamteam. Samen met zes strijdlustige duo’s gaan zij bepalen wie zijn pop-up restaurant zal gaan runnen. Samen met mijn vriend vorm ik een van de deelnemende duo’s. Zo leuk! 

Wat zijn jouw twee favoriete SUITSUIT producten?
Op nummer 1 uiteraard de koffertjes zelf. Daarnaast lijken de Packing Cube Sets me ontzettend handig. Zeker voor een chaoot als ik, die altijd dingen ‘kwijtraakt’ en dus de hele inhoud van de koffer overhoop moet gooien. Met de cubes houd je een heerlijk overzicht van je spullen, lijkt me.

BEANTWOORD DE VOLGENDE REISDILEMMA’S

Vouwen of rollen?
Ik heb mijn koffer zojuist ingepakt en heb alles gerold. Maar het blijft een discussiepunt..

Overpacker of minimalist? 
Overpacker. Oops!

Citytripper of strandliefhebber?
Citytripper, 100%!

Zonvakantie of wintersport?
Dan toch een zonvakantie, waarbij ik wel actief de stad mag ontdekken. Het eten op wintersport bestemmingen is niet altijd even best..

Op één plek blijven of roadtrip?
Roadtrip. Ik wil altijd zoveel mogelijk zien, dus blijf meestal maximaal 4 dagen op eenzelfde bestemming. In Bulgarije, waar ik straks naartoe vlieg, beginnen we in Sofia en rijden we na 2 dagen naar Plovdiv, de culturele hoofdstad van 2019.

KIKI'S FAVORIETEN

Kiki Bosman

Mijn naam is Kiki Bosman, ik ben 24 jaar jong en woon al zes jaar met héél veel plezier in Amsterdam. Eten, drinken, reizen en gezelligheid – dat zijn toch wel belangrijke (terugkerende) elementen in mijn dagelijkse leven. Veel van deze dingen voer ik uit voor mijn onderneming: Girls Who Magazine. En daarvoor mag ik toch wel in mijn handjes knijpen. Van mijn grootste passies heb ik mijn werk weten te maken.

@kikibosman_

Laat een opmerking achter

Kiki Bosman

Mijn naam is Kiki Bosman, ik ben 24 jaar jong en woon al zes jaar met héél veel plezier in Amsterdam. Eten, drinken, reizen en gezelligheid – dat zijn toch wel belangrijke (terugkerende) elementen in mijn dagelijkse leven. Veel van deze dingen voer ik uit voor mijn onderneming: Girls Who Magazine. En daarvoor mag ik toch wel in mijn handjes knijpen. Van mijn grootste passies heb ik mijn werk weten te maken.

@kikibosman_