Op reis met; Kara

Omschrijf jouw stijl in 3 woorden
Mijn stijl varieert naar mijn mood. De rode draad is een stoere stijl met een vrouwelijke touch. Een beetje “the girl nextdoor” met een creatieve twist. Ik vind het belangrijk om een aantal aparte stukken in mijn kast te hebben hangen. Stukken die mij maken tot wie ik ben en je niet overal voorbij ziet komen. Vaak hebben deze stukken een wat Indian karakter.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Het leukste aan mijn werk is zonder twijfel de creativiteit die ik erin kwijt kan. Voor mijn werk reis ik veel door Nederland, België en Duitsland. Hierdoor zie ik onwijs veel, wat het leuk en afwisselend houdt.

Je vertelt dat je eigelijk in twee steden woont, wat vind je zo leuk aan beiden?
Ja, Den Bosch en Amsterdam. Beiden zijn leuke steden maar wel heel verschillend. Den Bosch is eigenlijk een groot dorp, waar iedereen elkaar kent en waar je geen evenement mist. Amsterdam is daarentegen een wereld stad. Vol met toeristen en drukte. Hier worden zoveel evenementen georganiseerd dat het onmogelijk is alles mee te maken of überhaupt op de hoogte te zijn. Ik vind het onwijs leuk om deze steden af te wisselen. Zo hebben we altijd iets leuks te doen!

Wat is jouw favoriete reisbestemming?
Mijn favoriete bestemming vind ik onwijs moeilijk om te zeggen. Italië vind ik een heerlijk en prachtig land, maar ik ben er wel al onwijs vaak geweest ben. Diep van binnen ben ik vast een stukje Italiaans, aangezien ik onwijs gek ben op limoncello, pasta en het Italiaanse leven. Toch maar eens een “My-Heritage test” doen.. Nee, ik weet het. Het is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld. Mijn favo destination is een plek die een goede vibe heeft. Waar stad en natuur te vinden is. Én, niet onbelangrijk, waar de mensen aardig zijn.

Noem 3 dingen die op je (reis)bucketlist staan

  1. Paragliden in Medellin (Colombia)
  2. Helikopter tour in Marrakech (Marroko)
  3. Wilde Leeuwen zien in Afrika

Wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?
Jeetje, wat zou ik meenemen naar een onbewoond eiland. Haha, dat is best een moeilijke vraag. Uiteraard moet de eerste levensbehoefte op 1 staan. Iets te eten. Persoonlijk vind ik een beetje persoonlijke verzorging dan ook wel belangrijk. Zoals een tandenborstel. Vuur! En een fijn persoon om mijn tijd mee te delen.

Wat is jouw favoriete reisherinnering?
Mijn favo reisherinnering speelt zich af in Italië. We startten onze reis in Pisa en reisden met de trein door naar Florence. Daar huurden we een auto en reden we naar het kleine Italiaanse dorpje Zoagli. Waar we een Airbnb gehuurd hadden. We wisten niet wat we ervan konden verwachten maar het moment dat we onze rode kleine auto uitstapten, vielen onze monden open en waren we beiden even stil. Dit uitzicht was adembenemend. Als klap op de vuurpijl nodigden de eigenaren ons uit voor een wijnproeverij bij een van hun vrienden. Hier mochten we een hele avond met de familie de heerlijkste wijntjes proeven terwijl de dames voor ons kookten. Ondanks de taalbarrière was deze avond magisch…

Wat betekent reizen voor jou?
Reizen betekent voor mij nieuwe herinneringen maken. Mijn horizon verbreden. AVONTUUR!

Noem 5 essentials waarmee je niet zonder op reis kan.
Een goede crème om mijn krokant gebakken (verbrande, gebruinde) huid te verzorgen zodat het niet gaat trekken. Daarnaast natuurlijk een avond- en dagoutfit, goed stel schoenen, mijn bikini en paspoort.. Oeeeeh, vergeet ik zomaar even mijn credit card! Waren dat er al 5?

Hoeveel stempels staan er op dit moment in jouw paspoort?
Er staan niet zo heel veel stempels in mijn paspoort omdat deze net nieuw is. Er staat een stempel van Thailand in. Dat was het!

Wat doe je het liefst op reis?
Het liefst wissel ik mijn dagen af. Tussen actief en ontspannen. Het is erg verleidelijk om onwijs veel te doen maar uitrusten is ook een hele grote pre tijdens mijn vakanties.

 
Wat is jouw favoriete reissnack?
La Vache qui rit Cheez dippers! Deze verkopen ze altijd in het vliegtuig, bij korte reizen. Perfect om even wat te snoepen!

Wat is jouw go-to airport outfit?
Mijn “go-to airpoirt” outfit is vooral besloten naar relaxedheid. En alles behalve sexy. Het liefst draag ik een yoga-legging, te grote trui van mijn vriend en heb ik een paar dikke sokken in mijn tas (omdat het altijd zo koud wordt in het vliegtuig). Ik draag geen make-up en heb mijn haar in een vlecht.

Heb je een ultieme reis- of inpaktip die je met ons wilt delen?
Hmm, nope. Daar ben ik zelf dus onwijs slecht in. Mijn koffer is heel erg onoverzichtelijk en alles ligt door elkaar.

Wat is jouw favoriete SUITSUIT collectie?
Ik ben helemaal gevallen voor de paarse (Paisley Purple) koffers. Deze kleur maakt mij zo onwijs happy! Dat is de Faboulus Fifties collectie.

Wat zijn jouw twee favorieten SUITSUIT producten?
Oke, dit is weer een moeilijke. Er zitten zoveel leuke en handige spullen tussen! Ik zou gaan voor de handbagage koffer en bijbehorende packing cube set. Omdat ik deze het vaakst gebruik tijdens mijn tripjes naar Amsterdam.

REISDILEMMA'S

Vouwen of rollen? 
Vouwen!

Overpacker
of minimalist?
OVERPACKER for sure!

Strandliefhebber of citytripper?
Citytripper

Zonvakantie of wintersport?
Zonvakantie

Op één plek blijven of roadtrip?
ROADTRIP!