Op reis met; Ileenja Marina

Omschrijf jouw stijl in 3 woorden.
Licht, vrouwelijk en rustig.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?
Het leukste aan mijn werk is dat je steeds weer in contact komt met nieuwe mensen, telkens weer nieuw plekken mag ontdekken en dat er onwijs veel mogelijk is. The sky is the limit!

Je woont in Delft, wat vind je leuk aan je stad?
Delft is op zijn manier leuk doordat er zoveel fijne plekjes te ontdekken zijn waar je in eerste instantie vaak voorbij fietst. Het centrum heeft ook echt zijn charmes door de grachten en de oude gebouwen die er staan.

Stel je bent gestrand op een onbewoond eiland – welke drie dingen neem je mee?
Lastig, ik denk dat ik dan toch voor een knuffelkussen, mijn camera en een zonnepaneel oplaad ding zou gaan.  Ik weet niet of dat mogelijk is maar als ik daar dan zit wil ik natuurlijk wel mooie foto’s kunnen maken haha.

Wat is jouw favoriete reisherinnering?
Oei, dit zijn er eigenlijk best wel veel! Maar vaak zijn dit de momenten met de lokale bevolking van een land zoals in Marokko. Waarbij wij op de thee mochten bij een lokale familie. Wij werden erg gastvrij behandeld en de kinderen waren zo lief. Dit soort momenten ben ik toch wel heel dankbaar.

Noem 5 essentials waarmee je niet zonder op reis kan.
Mijn camera, mijn mobiel, een zonnebril, mijn polaroidcamera en een tandenborstel.
Hoeveel stempels staan er op dit moment in je paspoort?
Op dit moment staan er 19 stempels in mijn paspoort.

Wat betekend reizen voor jou?
Reizen betekent voor mij ultiem geluk. Ik vind het heerlijk om nieuwe plekken te ontdekken en contact te leggen met de lokale bevolking. Het liefst ver weg van de toeristische plekjes. Tijdens het maken van een reis kom ik altijd helemaal tot rust en stroomt mijn hoofd weer vol met leuke ideeën die ik opschrijf en later uitwerk.

Ultieme reis-of inpaktip die je met ons wilt delen?
Rol je kleding op. Dit neemt veel minder ruimte in beslag!

Favoriete SUITSUIT collectie (en waarom)?
Fab Seventies. Deze kleuren passen echt perfect bij mij!

Wat zijn jouw twee favorieten SUITSUIT producten?
De Fab Seventies Beauty set in de kleur coral cloud. Deze gaat altijd mee op reis. Handig om al mijn toiletartikelen in te doen en fijn dat er twee formaten zijn. Zo kun je er ook voor kiezen om alleen de kleine mee te nemen op een city trip. En de koffers  van de Fab Seventies collectie met  de packing cubes. Op deze manier vind je alles veel makkelijker terug. IDEAAL! 
 BEANTWOORD DE VOLGENDE REISDILEMMA’S
Vouwen of rollen?
Zeker weten rollen!

Overpacker of minimalist?
Normaal overpacker maar tegenwoordig meer de minimalist.

Citytripper of strandliefhebber?
Allebei eigenlijk wel maar ik kies dan toch voor de citytripper.

Zonvakantie of wintersport?

Roadtrip of op één plek blijven?
Zoveel mogelijk plekken ontdekken!