Op reis met; Ellis ten Heuvel

Omschrijf jouw stijl in 3 woorden
On trend, casual en afwisselend

Wat vind je het leukste aan jouw werk?
Het zoeken naar de allerleukste items en dat op een leuke manier met fotoshoots/social media presenteren. Het blij maken van meiden met een nieuwe outfit (nog leuker als dat voor een speciale gelegenheid is). Verder de vrijheid en zelf kunnen indelen hoe mijn dag eruitziet.

Je woont in Amsterdam, wat vind je leuk aan jouw stad?
De diversiteit van mensen en het kunnen doen en dragen wat je leuk vindt. Het feit dat er altijd wat leuks te doen is en dat je zowel de drukte op kunt zoeken maar je ook kunt terugtrekken in een park of langs stillere grachten met een koffie op een bankje. Dat is voor mij echt intens genieten!

Wat is jouw favoriete reisbestemming?
Amerika en dan met name Californië, Ibiza en sinds dit jaar Zuid-Frankrijk. De Provence is prachtig, mooier dan ik eigenlijk had gedacht en we hebben daar echt een super babymoon gehad.

Noem 3 dingen die op je (reis)bucketlist staan.
- Terug naar Californië en een groot rondje thrift shopping (wat ze daar aan thrift stores hebben qua aabod is echt ‘on another level’);
- Ik zou nog heel graag een echt bounty eiland willen bezoeken zoals je je dat voorstelt; met blauwe zee, witte stranden en dan zo’n huisje op het strand. Pure verwennerij lijk me dat;
- De allergrootste bucketlist wens is onze babyboy de wereld laten zien.

Wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?
Een goede survivalkit ;-). Verder boeken om eindeloos te lezen en een dagboek om mijn gedachten te delen (voor het geval ik er niemand heb om mee te praten).

Wat is jouw favoriete reisherinnering?
Roadtrippen door Amerika en slapen op de meest mooie plekjes. Van een trailer in de woestijn tot luxe over-the-top hotel in Vegas. Alles staat in mijn geheugen gegrift en ik ben super dankbaar dat ik die reizen heb mogen maken.

Wat betekent reizen voor jou?
Ontspanning, vrijheid, verrijking van mijn leven, even helemaal opladen en vooral nieuwe avonturen beleven.

Noem 5 essentials waarmee je niet zonder op reis kan.
* Boeken! Ik houd enorm van lezen en kan niet zonder een goed boek het strand op;
* Telefoon met daarop uitgestippelde ‘must sees and do’s’. Ik houd van een goede voorbereiding ;-);
* Mijn skincare;
* Goede zonnebrand met factor 50, can’t go without;
* Camera, ik zou het zó zonde vinden mooie plekjes niet te kunnen vastleggen. Liefst bewegend beeld zodat je het weer helemaal herbeleeft als je thuis bent.
Wat doe je het liefst op reis?
Vroeger was dat echt strand, strand en nog eens strand maar nu houd ik heel erg van afwisseling. Bezoeken van bijzondere plekjes, de natuur in, meer activiteiten doen zoals fietsen, varen of de stad in en lekker wandelen. Uiteraard afgewisseld met een relaxte duik in de zee of zwembad. 

Wat is jouw favoriete reissnack?
Ik ben een enorme snoepkont dus zit er altijd wel een zak snoep in mijn tas met zoet, zuur en alles er tussenin. Verder lichte repen want in de lucht moet ik niet te zwaar eten. Liefst nog wat fruit mee, ik ben dol op druiven en bessen!

Heb je een ultieme reis- of inpaktip die je met ons wilt delen?
Neem altijd een handstomer mee! Niets zo ideaal als een verkreukeld shirt of jurkje wat je even zelf kunt stomen zodat het er als nieuw uit ziet. Word ik erg gelukkig van want ik hoef niks in een hotel te regelen, negen v/d tien keer hebben ze dit ook niet. En je outfitje ziet er een stuk leuker uit zo lekker glad gestreken ;-) 

Wat is jouw favoriete SUITSUIT collectie?
Fab seventies, stiekem echt in alle kleuren! Design in combinatie met goud en camel vind ik prachtig. Zeker met de bijbehorende packing cube set (hoe handig!) De koffers zijn stijlvol, lichtgewicht en rollen heel lekker (vind ik dus heel belangrijk!).

Wat zijn jouw twee favorieten SUITSUIT producten?
De Antique White handbagage koffer voor zowel de kleinere tripjes als nu mijn vluchtkoffer! In eerste instantie heb ik ‘m daarom genomen want ik vond hem heel mooi en samen met de beauty en packing cube set dé ideale combi voor de hele lijst aan spulletjes die je mee moet nemen naar het ziekenhuis. Alles lekker geordend zodat ik daar in ieder geval niet meer over na hoef te denken.
Vluchten in stijl noem ik het!