Ik ga op reis en neem mee? Roze, roze en nog eens roze!

Dat roze een van mijn lievelingskleuren is, is voor iedereen die mij al een tijdje volgt op Instagram niet geheel onbekend! In mijn foto’s zie je vaak pastelkleuren terugkomen. Dit ligt vaak aan het land waar ik op dat moment naartoe reis. Zoals jullie in mijn eerder blog hebben kunnen lezen, zijn mijn ouders geëmigreerd naar Spanje. Ik reis daar dus geregeld naartoe. In Spanje komen de kleuren roze en blauw veel naar voren. Benieuwd wat er niet mag ontbreken in je koffer als je naar Spanje reist? Je leest het hieronder.

Ik ga op reis en neem mee:
1. Dat begint natuurlijk bij je bagage zelf. Ik reis voor korte tripjes naar Spanje vaak met mijn Coral Cloud handbagage koffer.
2. Daarnaast, als de luchtvaartmaatschappij het toestaat, een extra tas. Ik neem graag mijn - met de koffer matchende - schoudertas mee waar ik tijdens het reizen gemakkelijk mijn laptop in kwijt kan.
3. Een camera om de perfecte reisfoto mee te maken mag natuurlijk niet ontbreken.
4. Witte, zwarte en gele jurkjes. In Spanje heb je of veel gekleurde huisjes of witte huisjes. Met witte en zwarte jurkjes zit je dus altijd goed! En geel zorgt voor een mooi contrast op de foto! Ben je meer van het matchen of ton sur ton? Vergeet dan ook zeker niet om iets roze mee te nemen!
5. Eigenlijk #1 op de lijst, je paspoort en geld. In mijn schoudertas vind je een Pink Dust paspoorthoesje waar ik handig mijn pasje bij steek.
6. Zonnebrand, want verbranden daar doen we natuurlijk niet aan!
7. Een hamamdoek, bijvoorbeeld deze, voor de dagen dat je lekker gaat bakken op het strand.
8. Meerdere zonnebrillen, want het overkomt mij nog wel eens dat ik er een verlies of breek door er perongeluk op te gaan zitten. Oops! Eentje extra kan dus nooit kwaad!
9. Je make-up en toiletartikelen, om de dag weer stralend door te komen. Mijn spulletjes zitten gepakt in de mooie Coral Cloud toilettasjes.
10. Verschillende leuke slippertjes en sandalen! Houd er rekening mee dat je in Spanje vaak veel bergen hebt en daardoor behoorlijke steile hellingen op moet. Je hoge hakken kun je dus beter thuis laten.
Tip: Fotogek? Denk dan bij je kledingkeuze altijd na over de plekjes die je wilt gaan bezoeken tijdens de reis. Zo kun je thuis al setjes maken die passen bij de locatie om de perfecte reisfoto te creëren!
Digital nomad - Vrijheid is blijheid!
Als zelfstandig ondernemer is het soms van belang om ook op vakantie te werken. Ik neem dan ook altijd mijn laptop en, in mijn geval, camera mee! Het fijne hieraan vind ik dat ik mijn werk op welke plek op aarde ook kan blijven uitvoeren. Die vrijheid vind ik heel belangrijk en ontzettend fijn!

Tip: Sta net dat half uurtje eerder op om je werk te doen waardoor je de rest van de dag heerlijk relaxed kunt genieten van je vakantie!
Liefs, Ileenja Marina

P.s. Binnenkort lees je in een blog tips over hoe jij de beste reisfoto's creëert!