leer onze blogster 'Ileenja Marina' kennen

Ileenja Marina, een fulltime lifestyle fotograafsinds een jaar wonend in het mooie Delft samen met mijn grote “katachtige” liefde Zorro. Jaren geleden had ik nooit durven dromen fulltime te kunnen leven van mijn grootste passie fotografie. Eigenlijk heb ik van meerdere passies mijn werk kunnen maken, eten, reizen en fotografie! Ik ben dan ook dagelijks weer op zoek naar nieuwe reis inspiratie voor een volgende trip. In dit artikel krijg je in 15 minuten een kleine indruk over wie Ileenja Marina nou eigenlijk is en wat leuke/grappige weetjes. Alvast veel leesplezier en ik ben erg benieuwd of jij jezelf in bepaalde dingen herkent.

Overpacking

The real me. Mijn vriendinnen & ouders zagen mij alweer aankomen lopen met een koffer inmijn hand met een scheef hoofd, tja! Dat ben ik! Degene die bij een nachtje weg al eenkoffer vol paktwant stel je voor dat je iets vergeet mee te nemen. Het maaktniet uit wat de gelegenheid ook was. Die koffer zat altijd helemaal vol. Ik ontkwam er gewoon niet aan.

Vive la vida

Mijn ouders zijn 1,5 jaar geleden geëmigreerd naar Spanje om van hun wel verdiende pensioen te genieten. Mijn zus en ik krijgen dan ook vaak de vraag of wij dit vervelend vinden waarop wij uitbundig antwoorden NEE! Wij hebben altijd een heerlijk plekje aan zee om naar toe te gaan. Vele zien hun ouders ook maar een paar keer in de maand. Voor ons is dit misschien maar 1x in de maand of 1x in de twee maanden, maar als wij er dan zijn genieten wij extra van dat moment! Voor dit soort reisjes op en neer naar Spanje nemen wij altijd alleen handbagage mee. Dit is omdat we vaak niet langer dan een week gaan en er inmiddels ook al veel spullen bij mijn ouders liggen.

Perfect Packing

Wat zijn dan echt dingen die ik nooit vergeet mee te nemen? Mijn polaroidcamera (met een foto van mijn geliefde kat Zorro), natuurlijk mijn lievelings luchtje Le vie est Belle (in een reisflesje) en iets te snoepen! De Fab Seventies Coral Cloud Beauty Set is perfect voor zowel de kleine tripjes als de grote. Wanneer ik naar mijn ouders of vriendinnen ga pak ik alles in het kleinste tasje en voor grotere reizen worden beide tasjes gevuld. Voor reis inspiratie in ons eigen kikkerlandje blader ik maar al te graag door het boek Little Escapes van Barts Boekje. Want ook Nederland heeft meer leuke spots die nog ontdekt moeten worden.